Manažment a výkonnosť pracovníkov podniku - Vružek, Štefan
Súvislosti medzi manažmentom a výkonnosťou podniku. Chyby v podnikovom manažmente. Zvyšovanie kvality podnikového manažmentu - predpoklad zvyšovania výkonnosti.