Vývoj malého a stredného podnikania v stavebnej výrobe v SR - Chodasová, Alena
Podmienkou rozvoja malého a stredného podnikania je vhodné podnikateľské prostredie. Podpora malého a stredného podnikania. Právne formy podnikania. Postavenie stavebníctva v nových ekonomických podmienkach. Štruktúra malých a stredných stavebných podnikov podľa vlastníctva. Zamestnanosť v stavebnej výrobe.