Ramseyův model - Holub, Tomáš
Odvodené moderné verzie Ramseyovho modelu. Pohľad do histórie. Ramseyov model pre centrálnu ekonomiku. Decentralizovaná ekonomika a Ramseyov model. Význam Ramseyových modelov.