Transformácia podnikov v podmienkach globalizácie ekonomiky - Grznár, Miroslav
V dňoch 9.-10. septembra 1998 sa konala vo Vyhniach vedecká medzinárodná konferencia "Transformácia podnikov v podmienkach globalizácie ekonomiky", ktorú usporiadala Fakulta podnikového manažmentu EU v Bratislave. Na konferencii boli prezentované výsledky výskumu pedagógov tejto fakulty z oblasti transformácie, globalizácie: K. Zalai, M. Sedlák.