Zásady řízení zásob v podniku - Kubát, Jiří
Aktuálnosť moderného riadenia zásob, základné piliere. Prvky pre optimalizáciu zásob. Zlepšenie prognóz dopytu. Zmenšenie počtu dispozičných a rozhodovacích úrovní. Skracovanie dispozičných cieľov. Segmentácia výroby. Zavedenie kanbanu. Znižovanie počtu súčiastok a variant.