Účtovanie o kurzových rozdieloch v jednoduchom účtovníctve - Pastierik, Vladimír
Účtovné predpisy na daňové a účtovné účely upravujúce prepočet peňažných prostriedkov cudzej meny na slovenskú menu. Zákon č. 563/1991 Zb. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Postupy účtovania v jednoduchom účtovníctve pre fyzické osoby, ktoré vykonávajú podnikateľskú alebo inú zárobkovú činnosť. Devízový zákon. Účtovanie o kurzových rozdieloch. Daňové predpisy.