Sviatky a podielová mzda - Mačuha, Miroslav
Mzdové nároky zamestnancov počas sviatkov. Odmeňovanie zamestnancov počas sviatkov upravuje zákon č. 1/1992 Zb. o mzde. Podielová mzda ako mzdová forma. Zhodnotenie podmienok určenia koeficientu podielovej mzdy. Nárok na náhradu mzdy za sviatok. Podielová mzda a ďalšie nároky.