Vývoz stavebných kapacít do Ruskej federácie sa nezaobíde bez pridelenia licencií - Zverková, Daniela
Stavebníctvo na Slovensku v minulosti a v súčasnosti. Vývoz stavebných kapacít v minulosti smeroval prevažne do súčasných transformujúcich sa, prípadne rozvojových krajín. Administratívne prekážky pre vývoz stavebných kapacít do Ruska. Certifikácia dovážaných výrobkov, potreba získania licencie na vývoz stavebných kapacít. Príprava zmeny ruskej legislatívy v oblasti stavebníctva v r. 1999.