"Poradenstvo - disciplína" - dve strany jednej mince - Repková, Kvetoslava
Problematika riadenia ľudí v organizácii. Možnosti a limity manažérov pri angažovaní sa v problémoch zamestnanca v procese poradenskej intervencie. Východiská poradenskej intervencie v manažérskej praxi. Poradenské štýly. Disciplinárne pravidlá, ich význam pre fungovanie organizácie. Disciplinárne postupy ako nástroje obnovovania pracovnej výkonnosti a motivácie zamestnancov.