Správne poplatky v daňovom konaní
Najzákladnejšie správne poplatky za úkony, ktoré sa najčastejšie vyskytujú v daňovom konaní na daňových úradoch na akejkoľvek dani. Spoplatňované úkony. Nespoplatňované úkony v daňovom konaní.