Summit EÚ vo Viedni - Nagyová, Izabela
Z obsahu: Starosti o vnútornú stabilitu Európskej únie odsunuli otázku jej rozširovania. Podľa M. Dzurindu summit vyzval demokratické sily v SR, aby držali spolu. Kandidátske krajiny prvej skupiny sa nedočkali konkrétnych termínov. Slovensko je s výsledkami summitu spokojné, tvrdí Ján Figeľ. Dotiahnutie reforiem v únii sa presunulo na Nemecko. Lídri EÚ sa zhodli v tom, že bezcolný predaj má nádej prežiť. Švajčiarsko je v otázke vstupu do únie stále opatrné.