Cez komunikáciu k spoluúčasti na riadení organizácie - Repková, Kvetoslava
Spoluúčasť zamestnancov na riadení organizácie. Komunikačný systém organizácie, ktorý zabezpečuje prenos informácií medzi jednotlivými subjektami organizácie. Systém vertikálnej komunikácie. Porady (brífingové skupiny). Delegovanie úloh. Neformálny komunikačný systém "tichá pošta". Krúžky kvality. Tímová práca. Horizontálna komunikácia.