Nehnuteľnosti v spoluvlastníctve - príklady výpočtu dane z bytov - Harušťáková, Iveta
Vyrubovanie dane každému zo spoluvlastníkov podľa výšky jeho spoluvlastníckeho podielu po roku 1998. Pozemky v spoluvlastníctve viacerých osôb. Majetok štátu a jeho spoločná správa viacerými správcami. Stavby v spoluvlastníctve viacerých osôb. Výpočet spoluvlastníckeho podielu na zastavanej ploche stavby. Spoluvlastníctvo v družstevných, štátnych a obecných bytových domoch pred rokom 1998. Byty, nebytové priestory, spoločné časti a spoločné zariadenia bytového domu v spoluvlastníctve. Príklady výpočtu spoluvlastníckych podielov a dane.