Zmeny v oblasti sociálneho zabezpečenia - Vršatecká, Jana
Hlavné cieľové skupiny a ciele poskytovania sociálnej pomoci podľa zákona č. 195/1998 Z.z. o sociálnej pomoci. Základné pojmy z oblasti sociálnej pomoci: sociálna práca, sociálna pomoc, rodina, sociálna prevencia. Primárna, sekundárna a terciárna rovina sociálnej prevencie. Charakteristika hmotnej núdze a jej objektívne dôvody. Zmeny v nemocenskom poistení samostatne zárobkovo činných osôb a zamestnancov.