Nový systém financovania by mal stabilizovať výdavky na zdravotníctvo - Velecký, Milan
Zmluvné vzťahy medzi súkromnými lekármi a zdravotnými poisťovňami. Zmena financovania zdravotnej starostlivosti v r. 1999. Charakteristika nového systému financovania.