Cestná daň v roku 1999 - Fekete, Imrich
Cestnú daň ako samostatný druh majetkovej dane upravuje zákon č. 87/1994 Z.z. o cestnej dani v znení neskorších zákonov. Daňovníci a platitelia cestnej dane. Vozidlá za ktoré sa platí cestná daň. Vznik daňovej povinnosti v priebehu zdaňovacieho obdobia. Cestná daň pri vozidlách v medzinárodnej premávke. Výška cestnej dane v r. 1999. Sadzobník cestnej dane.