Vývoj zdaňovania pozemkov samostatne hospodáriacich roľníkov v rokoch 1993 až 1998 - Harušťáková, Iveta
Povinnosti samostatne hospodáriaceho roľníka. Osoba daňovníka pri dani z pozemkov. Daňový režim pozemkov pred rokom 1992 a po roku 1992. Oslobodenie od dane z pozemkov a daňové úľavy pre samostatne hospodáriacich roľníkov. Rok 1993. Obdobie od 1.1.1994. Obdobie od 1.1.1996. Obdobie od 1.1.1998.