Rezervný fond - Fekete, Imrich
Zmeny v právnej úprave rezervného fondu spoločnosti s ručením obmedzeným. Spôsob tvorby rezervného fondu. Účelové použitie prostriedkov rezervného fondu. Rozhodovanie o použití rezervného fondu. Rezervný fond a daň z príjmov.