Dobre načasovaná pôsobnosť nielen rezortná banka poľnohospodárov - Herzogová, Emília
Aktivity a vývoj Poľnobanky a.s. Najväčší akcionári Poľnobanky. Špeciálne úverové programy pre malých a stredných podnikateľov. Služby Poľnobanky vo firemnom bankovníctve. Tzv. overnightové úvery pre exportérov. Progres konto pre fyzické osoby a ďalšie produkty Poľnobanky. Úspechy Poľnobanky v konkurencii s inými peňažnými ústavmi. Strategické zámery banky na nadchádzajúce obdobie.