Pochybné kroky ruské vlády - Jílek, Josef
Kroky ruskej vlády v reakcii na ruskú finančnú krízu majú negatívny dopad na zahraničných investorov v Rusku a veriteľov ruských podnikov, bánk a ruského štátu. Antikrízové opatrenia sa týkajú dvoch oblastí - moratória na platby zahraničného dlhu a reštrukturalizácie ruského suverénneho dlhu.