Pravidlá rozhodcovského konania stále málo využívaný spôsob vybavovania majetkových sporov - Pauličková, Alena
Účel rozhodcovského konania podľa zákona č. 218/1996 Z.z. o rozhodcovskom konaní. Hlavné pravidlá rozhodcovského konania. Predmet rozhodcovskej zmluvy. Zriaďovateľ súdu. Priebeh rozhodcovského konania. Organizovanie konania v súlade s dohodnutými pravidlami s účastníkmi.