Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 312/1993 Z.z. zo 16. decembra 1993 ...
Úplné znenie zákona NR SR č. 312/1993 Z.z. zo 16. decembra 1993 o spotrebnej dani z tabaku a tabakových výrobkov v znení neskorších zákonov a zákona č. 334/1998 Z.z.