Ochrana predmetov duševného vlastníctva - Vyparina, Stanislav
Spôsoby ochrany predmetov duševného vlastníctva. Utajenie v zmysle platných právnych noriem, zákon č. 100/1996 Z.z. o ochrane štátneho tajomstva. Utajovanie nehmotných a hmotných statkov. Priemyselná a osobná špionáž.