Vzorová príručka kvality Od kontroly cez ISO 9000 k TQM - Mateides, Alexander
Popis systému kvality vo fiktívnej firme. Príručka kvality poskytuje informácie o hlavných zásadách a postupoch manažmentu kvality používaných v podniku. V príručke sú stanovené kompetencie a zodpovednosti pre zabezpečenie systému kvality.