Systém štátnej pokladnice v správe verejných financií štátu - Hužvár, Imrich
Systémová zmena v správe verejných financií ako dôvod zavedenia systému štátnej pokladnice. Základné ciele štátnej pokladnice. Formy fungovania integrovaného systému štátnej pokladnice. Realizácia rozpočtov v systéme štátnej pokladnice.