Evropský srovnávací program - Mrázek, Jiří
Európsky porovnávací program ako súčasť Medzinárodného porovnávacieho programu. Stručná metodika Európskeho porovnávacieho programu, jeho klasifikácia. Bilaterálne a multilaterálne porovnanie. História a súčasnosť Európskeho porovnávacieho programu, jeho organizácia. Miesto Českej republiky v Európskom porovnávacom programe.