Je deflácia len učebnicovým pojmom, alebo môže byť aj skutočnosťou? - Palko, František, 1972-
Varovanie popredných svetových ekonómov a finančníkov pred defláciou. Diskusiu o deflačných nebezpečiach komplikujú problémy s jej definíciou. Teoretické východiská deflácie. História deflácie a súčasnosť.