Trh práce vo svetle výskumu - Hanzelová, Eneke
Základné tendencie správania sa nezamestnaných na trhu práce. Aktivita nezamestnaných pri hľadaní zamestnania. Sklon k rôznym formám mobility. Inštitúcie trhu práce a nezamestnaní. Pracovná stratégia nezamestnaných. Disponibilita a kvalifikačná mobilita nezamestnaných. Rekvalifikácia. Aktívna politika trhu práce a nezamestnaní.