Občiansky potenciál mladých nezamestnaných a podnikateľov - Macháček, Ladislav
Širšie chápanie pojmu modernizácia. Občiansky potenciál a modernizácia. Demokratizačný a marketizačný potenciál. Euroobčiansky potenciál.