Dôchodkové systémy v znamení očakávaných zmien zloženia populácie - Rievajová, Eva
Determinanty demografického vývoja a očakávané zmeny. Predpokladaný vývoj populácie v európskych krajinách do roku 2015. Očakávaná priemerná dĺžka života populácie v krajinách EÚ. Riešenie nezamestnanosti v krajinách EÚ.