Vstup organizátorov trhov s cennými papiermi do medzinárodných štruktúr - Stančík, Marián
Súčasný stav kapitálového trhu na Slovensku. Nízka likvidita dvoch organizátorov trhov - Burzy cenných papierov v Bratislave a RM-Systému Slovakia. Podmienky, ktoré by mal trh spĺňať a riziká, ktorým je vystavený obchodník. Situácia v Európe a vo svete.