O hypermarketech a krámcích
Obchodná scéna Poľska. Spoločnosti prevádzkujúce najväčšie hypermarkety v Poľsku. Diskonty a supermarkety. Významná úloha veľkoobchodu v Poľsku a najúspešnejší poľskí veľkoobchodníci. Starosti poľských obchodníkov. Spájanie veľkoobchodníkov do združení (Delko a Lewiatan Holding). Záujem zahraničia o investovanie v Poľsku.