Každý problém možno riešiť pomôžu poradenské firmy - Hanuláková, Eva, 1964-
Spôsoby riešenia problémov vo firme. Využitie poradenských služieb špecializovaných firiem. Definície pojmov poradenstvo, poradca, poradenská organizácia, poradenské služby, poradenský proces. Dvojaké chápanie poradenstva. Postoj slovenských podnikov k poradenským službám. Postup pre výber správneho poradcu. Implementácia odporúčania poradcu.