Odmeny členov dozornej rady a predstavenstva akciovej spoločnosti vo vzťahu k daňovouznateľným výdavkom - Fehér, Július
Právna forma vzťahu člena štatutárneho orgánu k akciovej spoločnosti. Charakter odmeny člena predstavenstva a člena dozornej rady a.s. Zdanenie odmeny.