Aby bylo školení efektivní - Urban, Jan
Neustále narastajúci význam školení a tréningov zamestnancov. Otázka výberu externého alebo vlastného školiteľa. Príprava tréningového programu pre zamestnancov. Hlavné ciele školenia a význam praktického nácviku pre zvýšenie efektivity tréningu. Nutnosť podpory využívania nových poznatkov zo strany manažmentu.