Značky rozvíjajú obchod
Profil slovenského výrobcu pochutín a nápojov St. Nicolaus-trade, a.s. Bratislava, dcérskej spoločnosti podniku St.Nicolaus, a.s. Liptovský Mikuláš. Ponuka alkoholických, nealkoholických nápojov a pochutín značky St.Nicolaus. Systém predaja spoločnosti St.Nicolaus-trade, jej obchodní partneri a exportné aktivity.