Nová mena euro - zmena storočia
Nástup jednotnej európskej meny od 1.1.1999. Stanovenie kurzov eura k národným menám. Celosvetové dopady a výhody novej meny. Možné negatívne vplyvy eura. Dopad na slovenskú ekonomiku a jej menu. Zmeny v dohľade nad kapitálovými trhmi. Nebezpečenstvá v podobe falšovania a prania špinavých peňazí.