Opatrenie Ministerstva financií Slovenskej republiky, ktorým sa ustanovuje účtová osnova a postupy účtovania pre podnikateľov
Opatrenie MF SR, ktorým sa ustanovuje účtová osnova a postupy účtovania pre podnikateľov. Opatrenie nadobúda účinnosť dňom 1. januára 1999. Príloha č. 1 - Účtová osnova pre podnikateľov. Príloha č. 2 - Postupy účtovania pre podnikateľov.