Európska sociálna charta Oznámenie Ministerstva zahraničných vecí Slovenskej republiky č. 329/1998 Z.z.
Znenie Oznámenia Ministerstva zahraničných vecí SR č. 329/1998 Z.z. Európska sociálna charta nadobudla platnosť pre SR dňom 21. júla 1998. Úplné znenie Európskej sociálnej charty. Dodatkový protokol k Európskej sociálnej charte. Oznámenie Ministerstva zahraničných vecí SR č. 330/1998 Z.z.