Stavebníctvo analýza odvetvia
Pokračovanie analýzy slovenského stavebného sektora za rok 1997. Analýza štyroch menších stavebných firiem: Cestné stavby, a.s., Košice, Renos, a.s., Bratislava, Pozemstav, a.s., Prešov, Stavoindustria, a.s., Bratislava.