Dohovor Medzinárodnej organizácie práce o zrušení nútenej práce Oznámenie Ministerstva zahraničných vecí Slovenskej republiky č. 340/1998 Z.z.
Znenie Dohovoru Medzinárodnej organizácie práce o zrušení nútenej práce č. 105 z roku 1957. Dohovor nadobudol platnosť pre Slovenskú republiku 29. septembra 1998. Oznámenie MZV SR č. 340/1998 Z.z.