Internacionalizácia obchodnej siete - Hinková-Dibarborová, Andrea
Postupujúca internacionalizácia obchodnej siete na Slovensku. Súčasné aktivity reťazcov Tesco a Billa. Nové predajne SAMA spoločnosti Interkontakt Group. Drogerie Plus - sesterská spoločnosť Interkontakt Group. Stratégia spoločnosti Interkontakt Group, a.s. na najbližšie obdobie. Nástup belgickej spoločnosti Delvita na slovenský trh v decembri roku 1998. Rozvoj a získavanie zákazníka v réžii Delvity. Nórska obchodná sieť Rema 1000.