Benchmarking je prostriedok na dosiahnutie konkurencieschopnosti - Čirč, Andrej
Proces benchmarkingu má niekoľko fáz: analýza skutočného stavu, prieskum, pozorovanie, analýza, príprava na zmenu, realizácia. Charakteristika jednotlivých fáz. Pozitíva, ktoré prináša firme správne realizovaný benchmarking.