Hirocem, a.s., Rohožník - analýza spoločnosti
Analýza spoločnosti Hirocem, a.s., Rohožník. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.