Bez korenín a pochutín oberáme potraviny o fantáziu - Krajmerová, Eva
Pestovanie korenín v minulosti. Obchodný sortiment korenín a ostatných pochutín. Orieškové pochutiny, soľ, kakao a priemyselné potravinárske pochutiny. Obchodná stratégia firiem ponúkajúcich korenie a pochutiny.