Pleťová kozmetika je dobre obchodovateľná komodita - Krajmerová, Eva
Kozmetika jednou z najobchodovateľnejších komodít. Výhody skúšobných minibalení kozmetických prípravkov. Kozmetika v reklame. Vysoká úroveň kozmetiky od slovenských výrobcov. Novinky vo svete kozmetiky. Predajne kozmetiky na Slovensku. Problémy s nesprávnym predajom často pochybných kozmetických prípravkov.