Devízové trhy vlani ovplyvňovala ruská kríza, ekonomické problémy Japonska, škandál Billa Clintona a iracký konflikt - Petráš, Roman
Vývoj kurzov svetových mien - dolár, jen, rubeľ, marka - v roku 1998. Okolnosti ovplyvňujúce vývoj kurzov - škandál B. Clintona, ekonomické problémy Japonska, ruská kríza, iracký konflikt.