Rusko opäť v roku nula? - Stupavský, Peter
Neujasnenosť politického systému v Rusku. Rusko a demokracia. Systémová kríza v Rusku. Regionálny a nacionálny druh separatizmu v Rusku. Súčasná politická situácia v Rusku.