Poradenská zmierovacia a rozhodcovská služba, Veľká Británia - Barošová, Margita
Poznatky z výskumnej štúdie "Inštitucionálne formy na podporu procesov kolektívneho vyjednávania a riešenia kolektívnych pracovných sporov". Britská Poradenská, zmierovacia a rozhodcovská služba (Advisory, Concilliation and Arbitration Service - ACAS). Založenie, základný rámec jej fungovania a riadenia. Riešenie zamestnaneckých sporov. Zmierovanie v prebiehajúcich alebo v potenciálnych žalobách na pracovných súdoch.