Keňa vstoupila do 35. roku své samostatnosti se staronovým prezidentem a vládou - Hlaváček, Jiří
Stručná historicko-politická charakteristika Keni. Politický pluralizmus v Keni. Model trhovej ekonomiky v Keni.